Velkommen til Egebjergsvømmeklub

 

  

Egebjerg SvømmeKlub har en historie på mere 30 år bag sig, er Danmarks ældste indendørs svømmehal, og er en underafdeling til Ollerup/Skerninge G&I.

Alle klubbens hold svømmer i svømmehallen på Ollerup Gymnastikhøjskole, som ligger i den ”gamle” Egebjerg kommune, hvoraf navnet Egebjerg Svømme Klub stammer fra.

 

Gennem alle årene har det været klubbens fornemste opgave, at lære områdets børn og unge at svømme og blive udfordret i det våde element.
Det bliver gjort på klubbens forskellige hold, som går fra plaskeholdet fra de er ca 4 år og først skal blive trygge ved vandet, og helt op til talent/konkurrenceholdet, som er for dem der skal finpudse teknikken samt svømme stævner.

 

Udover børne- og ungdomsholdene, plaskehold, nybegynderhold og begynderhold, har Egebjerg SvømmeKlub også forskellige tilbud til de voksne, til dem der stadig har lysten til det våde element, i form af Aqua fitness samt vandpolo.

 

Oveni i det svømmemæssig i form af den normale svømmeundervisning, bliver der også arrangeret forskellige sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

  

Kom og vær med i en aktiv og social klub.